1/3

Randwick House 

Under construction

 

Architect - T01 architecture & interiors

Role - Project Designer, Construction Documentation

 

 

New build contemporary family dwelling located in Randwick.

 

The building takes form of two elongated volumes following the natural contour of the land. In elevation the elongated volumes frame cubes at either end of the building. The Entry of the house is between these two volumes via a double storey entry area.

 

A north facing open plan living, dining and kitchen area at the lower level connects to the garden and swimming pool. A family room located to the south opens up the the front garden area.

 

The bedrooms at the upper floor are located at either end of the elongated volumes. The building form allows for good cross ventilation and sunlight access.